БАН предупреди: Ако България изгони руските агенти, населението намалява с 1/4

Mar 29, 2018     zhelyo     29365
БАН - Около 26% от българското население ще изчезне, ако България се поддаде на международния натиск и изгони руските шпиони от страната. Това показва прогнозата на БАН за демографското развитие на България.
 
Прогнозата включва запазване на дела на хората до 20 години и значително увеличение на дела на хората над 65 години, които са пенсионирани шпиони и надали ще бъдат изгонени, за да продължат да харчат големите си руски пенсии у нас.

Трябва да увеличим руските агенти у нас с 1 млн. души, за да не ни сполети демографска катастрофа, предупреждават учените-демографи.
 
Според Евростат с прогнозирано намаляващо население са и други европейски държави, като Литва, Латвия, Румъния, Гърция, Португалия, Полша, Унгария. Опасенията на европейските служби са, че връщането на руските агенти в Русия пък ще доведе до рязък бум на населението във вражеската страна.

Прогнозните резултати показват, че при очакваното изгонване на служещите на руските интереси, населението на страната ще достигне до т. нар. „инерции обратного растежа“.
Надеждите са, че международният дипломатически скандал ще отшуми и няма да се наложи около четвърт от населението на страната да я напусне.
 

Да ги гоним ли?

Избери отговор!
Край