За да имаме лято до след ноември, спираме борбата с глобалното затопляне, веднъж се живее

Sep 18, 2023     Radoslav Nedelchev     1638
ОТ СВЕТОВНИТЕ МЕДИИ Вдигаме ръце от все по-задълбочаващия се проблем с климатичните промени, обявиха от Световната метеорологична (от метеор) организация към ООН, някои от по-големите частни компании в световен мащаб, както и екоактивисти.

„Веднъж се живее! Аз остарях, станах цинична и предпочитам да ходя до ноември по монокини на плажа във Варна, отколкото да си хабя нервите за някакви неродени петковци“ – заяви Грета Тунберг в спокоен тон, пиейки чаша мохито със сламка.  

Парите, отпускани по програми за зелена енергия, вместо това ще се дават на фирмите, които ще се задължават да осигуряват 40-дневна платена отпуска на служителите си, за да почиват веднъж юли/август и още веднъж през октомври/ноември.  
„Човек е щастлив, когато е млад и когато е лято, а не когато се тревожи за умирането на реколтата в Судан, айде баста“, предаде се и Бил Гейтс и посети варненски бар за стриди на връх празника на града, категоричен че ще си изкара оставащите стотина години от живота в спокойствие и кротка наслада.

Как се издържа туристическият бизнес по морето през останалото време на годината вече няма да е такава загадка, защото идват и дните, в които хотелите ще обявяват край на сезона чак на Нова година.  

“Ако стане прекалено жега тук, ще колонизираме Уран и там ще ходим на бахър зимата, изобщо не е като да нямаме варианти“, оптимист е и собственикът на X Пилон Мъск.

Трябва ли светът да е и малко егоист?

Избери отговор!
Край