Супер интелигентен и буден водач на ТИР продължава да живее из гнилия Запад, самобичувал се

May 18, 2023     zhelyo     12481
ПО ГАДНИЯ АУТОБАН - Един от най-опитните и умни водачи на товарни автомобили от България, който работи по международни превози, разказа за своя опит и мнение за живота из гнилия Запад.

В интервю за един от най-четените сайтове за геополитика и здравни съвети от пенсионирани светила на медицината, препоръчващи чудотворни хранителни добавки, той сподели как и защо не отиде в някоя нормална братска държава, а робува на провалилия се западняк.

Ж. Н. на 51 години с умиление се сеща за родния Димитровград, но е предприел мисия да търси изкупление за душата си и се самонаказва, живеейки от 12 години основно в Германия.
"Аз съм най-умният човек, когото познавам. Чета книги, чета телеграм канали, на руски, на английски, нямам спирка. Затова знам 2 и знам 200. Всички са маскари, но много ме дразнят тия на Запад боклуци, дето се правят на света вода ненапита, а са пълни джендъри и шмакатроци. Но аз съм духовен човек и зная, че изкуплението е в страданието." - подема поредна тирада водачът на мощно транспортно средство.

"Няма да ида в Русия, за да живея нормално и в общност с православни ценности, далеч от капиталистическия меркантилизъм, защото обичам да ми е гадно и да мрънкам, заслужавам да ми е гадно и да мрънкам" - споделя още той, сваляйки тъмните си очила Gucci с цел по-голям драматизъм.

Защо толкова симпатизанти на СССР живеят в гнилия Запад?

Избери отговор!
Край