Учени: Последните 2 години човечеството живее в сън на министрите на културата на България

Apr 12, 2022     zhelyo     5668
TSERN - Учени от цял свят се събраха в Швейцария, за да пипат мекичкото на ушните си миди и така да преодолеят притесненията си от публично говорене по важни въпроси.

Стожерите на науката се обединиха около една основна теория за съвременния свят и се опитаха да я представят така че медиите да я опошлят и превърнат в сензация, докато опростят и популяризират високия академичен стил.

Оказва се, че от 2020 човечеството е в Матрица, сънувана от българския културен министър Наско Атанасов, стресиран от неразбрана странна шега, която е тиражирал във Facebook. Този сън пък прелял от тези на предшествениците му, известни със своите музи и демони до втръсване.
"Знаците за това са около нас. Всичко става от абсурдно - по-абсурдно. Инфлации, войни, реалити формати по телевизията. Дори в Китай правят някакви феноменални локдауни за омикрон. Всички сме в капана на един налудничав сън" - обяви учен, който доказа тезата си, превръщайки се в Уил Смит, кандидатирал се за президент на Пакистан и Франция едновременно.

Очаква се след края на съня всички да посрещнем 2020 година много по-мъдри и претръпнали.

Защо такъв сън?

Избери отговор!
Край