Кадиров почва като social media specialist в софийска рекламна агенция

Sep 5, 2022     zhelyo     7258
ЧЕЧНЯ - Стана ясно какво ще е бъдещето на Рамзан Кадиров, след като в събота обяви, че му е писнало да стои в Грозни вместо да е сред хубавите димитровградски ейчарки.

Главата на Чеченската автономна република в рамките на Руската федерация е решил да осребри инфлуенсърските си умения от дългогодишния вече опит в социалните мрежи.

"Г-н Кадиров като лидер на Чечня и депутат в Думата е под санкции, затова не може да получи рекламни договори. Но може да отиде да работи в София, поддържайки профилите на клиентите на някоя агенцийка за поне поне едни 1000 лева начална" - коментираха от антуража на ексцентричния лидер.
Кадиров ще започне работа още днес, а първата кампания, по която ще работи е да измисли copy за back to school кампания на онлайн магазин за обувки.

Въпросната компания в момента се тюхка, че не е кихнала на Не!Новините едни къси пари, за да има най-адекватната кампания за позицията от месеци, знаейки че Кадиров ще е като всички останали и след 4 месеца ще си намери по-готина работа другаде.

Бихте ли наели Рамзан?

Избери отговор!
Край