Мафията фалира, ден след като специалните съдии и прокурори се присъединиха към нея

Apr 13, 2022     zhelyo     8161
БОЛГАРИИ - Мафията призна, че се саморазпуска, след като от вчера след закриването си специалните съд и прокуратура се присъединиха към нея.

"Всичко си вървеше добре. Контрабандичка, трафикчета, изнудваненца, присвояванки, търговийка с влиянийца, корупцийка, рейдванки на фирмички, източванка на ДДС, каквото се сетите. И вчера - бам! Всичкото пари изчезна" - едва намира думи за случилото се доскорошен организиран престъпник.

Както стана ясно вчера, закритите звена са се справяли изключително успешно срещу мафията, но след като държавата е неблагодарна, магистратите ще сменят своята лоялност и ще се присъединят към тежката престъпност.
Вече бившите организирани престъпници обявиха, че сигурно ще почнат работа в някой колцентър или ще разнасят храна, след като браншът им бе сломен буквално за часове от тежка форма на нищонеправене.

"Ето, че наистина специализираните съдии и прокурори скършиха престъпността" - обяви проводник на опорни точки, който само пускаше опорки в подкрепа, но не вярваше наистина, че така ще се натъманят нещата.

Какво за мафията?

Избери отговор!
Край