Скандал: Служители на Google остават без заплати и ваучери за храна, ако не гласуват за Хилари

Sep 15, 2016     zhelyo     7713
GOOGLE - Близо 60-те хиляди служители на Google са били "посъветвани" да гласуват за Хилари Клинтън на предстоящите избори за президент в САЩ.


Това стана ясно след разкрития, направени от wikileaks, където изтече общ e-mail, разпратен от шефовете на информационния гигант до редовите служители.


В него се пита риторично дали служителите искат да продължат да получават заплати и да се радват на сумата от 60 долара месечно под формата на ваучери, които може да бъдат ползвани само в супермаркета на Google, който често е зареден с нищо повече от 7 консерви шпроти, връзка моркови и зрънчо.
Работещите в компанията са насърчавани още да посещават предизборните кампанийни събития на Хилъри Клинтън, за които са им осигурени безплатен автобусен превоз, сандвич и брандирани хартиени шапки и найлонови потници с цветовете на Демократическата партия.


Междувременно от кампанията на Доналд Тръмп изразиха опасения, че Клинтън е платила милиони за изборен туризъм и се очаква вълна от мексиканци в деня на вота да пресече границата и да се отправи към изборните секции.


zhelyo
 

Има ли някъде честни избори?

Избери отговор!
Край