Добросъседството е възстановено! Борисов дари Заев с ненужните му вече маски, антибиотици и дезинфектанти

Nov 10, 2020     zhelyo     3151
БЕРЛИНСКИЯ ПРОЦЕС В БАНКЯ - Премиерът на България Бойко Борисов определи излекуването си от COVID-19 като знак, че България и Северна Македония ще излекуват отношенята си.

С тези думи той посрещна колегата си Зоран Заев по време на съвместното домакинство на двете държави на Берлинския процес, в който западняците се включват по камерата.

"В знак на добри намерения и защото знам, че и при вас ситуацията е абсолютно същата като нашата, давам тука една торба маски, недопити хапове и дезинфектант. Аз го изкарах, редно е да помогнат на некой следващ" - заяви Борисов на македонския премиер, подавайки му жълт плик с тиксо, криещо лого, за да не стане реклама.
Заев благодари на българския министър-председател и го целуна, за да демонстрира, че напрежението между двете страни е туширано.

"За да го прославиме денешното подобрување, предлагам да го разделаме Гоце Делчев. Понеделник, среда и петок ќе биде ваш, а па вторник, четврток и сабота - наш. Во недела ќе ги оставиме неговите коски да мируваат и нема да ја красиме нашата просечност денес со херои од минатото" - заяви северномакедонецът.

Защо не се обединим в една супер държава?

Избери отговор!
Край