Борисов се зае да санира Реформаторския блок, нае алпийска фирма Дъглас

Nov 19, 2014     zhelyo     6607
МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ - Премиерът Бойко Борисов обяви, че до края на седмицата ще задейства европрограма по санирането на пропукания Реформаторски блок.


"На нас ни трябва стабилен, здрав блок, който да изкара зимата. Задвижил съм спешно нещата, даже намерих една много изгодна фирма - Дъглас, която може за 4-5 дни да санира блока за почти нито един милиард. Даже ме е яд, че не я земáхме за КТБ" - сподели Борисов.


Както е известно, коалиционният партньор на ГЕРБ търпи непрестанни скандали за междуетажната собственост и това кой трябва да плаща за ремонт на покрива и асансьора, като живущите на първите етажи не щат и да чуят.
Същевременно част от жителите на Реформаторския блок предизвикаха възмущение от страна на една от съ-домоуправителките, която обяви, че България е на наемателите, но не точно на тези наематели.


"Да, ще извикаме и фирма да изтрови мишките и хлебарките в блока, че били плъзнали навсякъде" - допълни Борисов, търсейки в youtube подходящи песни, с които да анонсира факта, че Lafka вече са ОК.

zhelyo

Как ще свърши цялата работа?

Избери отговор!
Край