България заема мястото на Шотландия, докарахме го на дъжд и дебелота

Sep 17, 2014     zhelyo     6242
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ - Британският премиер и говорещ пъпеш Дейвид Камерън успокои придворните на баба Елизабет Две и обясни, че е намерил също толкова дъждовна страна, пълна с пияни дебели хора, която да замени Шотландия.

Според лидера на консерваторите България е идеален наследник на отделящата се от Кралството Шотландия, имащ сходни характеристики - ракия вместо уиски, псуване при всеки възможен и невъзможен случай, но и значително по-красиви жени и доста по-приветливо за средния британец море.


"Даже имат по-високи планини, също си имат гайди, но мъжете им не носят рокли. България е по-добрата Шотландия" - допълни Камерън, извличайки 12 литра рапично олио от лицето си.
Идеята на Камерън зарадва голяма част от населението в Обединеното кралство, което за първи път се зарадва на негови думи, понеже за разлика от кмета на Лондон Борис Джонсън, Камерън има харизмата на храна от бебешка кухня.


"Остава само да навием Мел Гибсън да изиграе Крали Марко" - съгласиха се англичани, уелсци, ирландци и няколко милиона пакистанци, индийци и поляци.


zhelyo

И какво ще правим във Великобритания?

Избери отговор!
Край