93% от българите желаят политиците ни да се окажат чичо на Ким Чен Ун

Jan 7, 2014     zhelyo     5053
Нацията копнее политиците ѝ да се окажат също чичо на севернокорейския лидер Ким Чен Ун, който стана известен с кадровата си политика на контра-шуробаджанащина в дните около Коледа, когато екзекутира чичо си. 


"Да, Ким Чен бе допуснал роднините си във висшите ешелони на властта, но наскоро осъзна, че това е конфликт на интереси и се поправи. Дано открие роднини и в нашенската върхушка" - сключи пожелателно пръсти мнозинството от жителите на България.


Населението покани Ким Чен Ун да гостува в сараите на властта ни с надеждата там той да открие много свои непокорни роднини, които да даде на лъвовете, както се наричат изхърбавелите, но свирепи кучета в Северна Корея.
Северна Корея се развива главоломно през последната година, като запазва традициите си населението извън столицата Пхенян да бъде държано в крайна мизерия и глад, докато управляващата класа да създава илюзията за всеобщо добруване, контролирайки всички медии и комуникационни канали. 


"Почти като в България" - замисли си читателят на вестници, след което извади гъсто топче от ухото си с помощта на стилния си хигиенен нокът и го изяде.


zhelyo

Трябва ли да взимаме пример от Северна Корея?

Избери отговор!
Край