ЕК спира достъпа до Airbnb - и без това имало Tinder

Aug 16, 2018     Katusha     4902
Европейските органи за защита на конкуренцията взеха единодушно решение да спрат достъпа на потребителите до платформата за краткосрочно намиране на жилище под наем Airbnb.

Мотивите на политиците са, че сайтът е на практика безполезен, след като така или иначе имаме приложението за запознанства Tinder, което върши горе-долу същата работа, а в добавка демонстрира гостоприемството на европейските народи.

Според регулаторите, това по никакъв начин няма да застраши туристите в чужди страни от спане под мостове и в подлези, защото те са достатъчно оправни да си договорят подслон с местен човек по време на престоя си.
Нещо повече, докато Airbnb все пак изисква някакво плащане, в Тinder човек може да нощува за доста по-тънко. 

"Нашата работа е да насърчаваме добрите бизнес практики. Ето защо разчитаме на приложението за запознанства не само да увеличи туристическия наплив към европейските държави, но и да стимулира демографския ръст на Стария континент", коментира германският евродепутат Зигфрид Гащенщолен.

Според много български финансисти тази мярка показва, че съвсем скоро сексът ще остане основна разплащателна валута в рамките на ЕС и няма за кога да приемаме еврото.

Правите ли секс без любов?

Избери отговор!
Край