Е това е седмицата: Малък колайдер за бързи бири

Jun 28, 2019     zhelyo     3121
Тази седмица преля от поводи за една Бърза бира и нашата все още нова петъчна рубрика е тук, за да ги обобщи бързо, хмело и сръчно.

Все пак България е страна, в която всяко барбекю е законно, допустимо и желано. Приятелите да имат къде да се събират и радват на живота с хладна стъклена бутилка в ръка. Е това е.

А ако имате Бърза Каменица 330 милилитра, няма нужда да връщате надвнесена субсидия, но може да върнете бутилката. 
Държавният глава рече, че ще имаме мъничък адронен колайдер като този в ЦЕРН. В общи линии това значи, че ще си играем с малки бързи частици. Е това е аналогия с 330-милилитров кехлибарен благодат.

Гонене на злите духове в далечен край на света също е повод за наздравица. Поп в Колумбия смята да почете празника на своя град Бонавентура, пръскайки цялото населено място със светена вода от хеликоптер. Ако след това мине с един самолет с тамянов кемтрейлс, съвсем ще прогони злите духове и хората още по-спокойно ще могат да си отворят по една бира.

В други новини от Вселената: Весела компания днес ще се срещне на по бира, без да пусне нито една снимка в социалните мрежи. Не поради някакъв конспиративен повод, а защото ще са си достатъчно интересни и няма да си ровят по телефоните. Е това е прекарване.

Бързо наздраве и весели почивни дни.

Пяната вълна или частица е?

Избери отговор!
Край