Петъчен оптимизъм с Бойко Борисов - 20.06

Jun 20, 2014     zhelyo     3820
Добрутро! Здравежелаем! Днес е петък и се паднà на мен да обобщя седмицата с оптимизъм и с мек кинжал! (Вежди, засмей се на евфемизма!)


Тия лидери на тройната коалиция не спазѝха споразуменията от пиенето на кафе при Росен. На тоя Лютви следващия път ще му сипя английска сол в кафето, ама какво да ви занимавам с тия. Война! Предлагам да е с фунийки, за да се стрелкаме из Парламента.


Междувременно тия двамата тупани ще се изядат един друг. Ако имаше залагания, щях да метна едни 50 лева на дебелото момче. Виждàл съм го как яде.
А иначе аз си гледам Световното и не се тровя с тия досадности. Испания изпаднàха, а аз съм принципно за Реал Мадрид, което не е оптимистично, но да видя колежката Дилма как е вдигнàла тия стадиони ми е достатъчна радост.


Ако бех останàл премиер, Любо щеше да класира нашите и да гледаме България там, ама страната през последната година се управляваше от хора, дето си нямат хал-хабер от мач. Цугцванг отвсякъде, ама айде, петък е - наздраве и направете салата за мачовете днес.


:) Борисов
Край