Няма да повярвате каква ще бъде новата година! (ВИДЕО и СНИМКИ)

Dec 29, 2017     zhelyo     7867
ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ - Строго-секретни данни изтекоха в поредната полуграмотна псевдомедия в Интернет.

Според сигурен източник от най-високо ниво Новата година ще бъде нещо невиждано досега.

Следващата обиколка на Земята около Слънцето ще се разрази изцяло на ново място, тъй като Вселената се разраства и се отдалечаваме от локацията на Големия взрив барабар със Слънцето и цялата ни киселомлечна галактиката.
"Единственото сигурно е, че годината ще бъде следваща. Земята никога не е била на това място в Космоса и никога повече няма да бъде, освен ако не ни дръпне наистина рязко назад българската телевизионна продукция, която устремено бори Ентропията и Еволюцията" - коментира човек на улицата сам на себе си, така че никой да не го чуе и помисли за умен.

"Досега никой не е виждал следващата година. Има такива, които твърдят, но те са шарлатани, гледачи и пророци, малцина от които от време на време имат късмета да познаят нещо" - сочи емоционален антрополог.

Годината се очаква да бъде изненадваща, особено за онези, които не подозират, че ще умрат през нея, онези - които ще се родят и тези, които си мислят, че късметът от баницата ще им излезе, въпреки че в нея няма заложени кофти работи и не е реалистична.

Каква ще бъде следващата година?

Избери отговор!
Край