Българка с истинска пророческа дарба удари 34 джакпота за година от лотарии по цял свят, вече е милиардерка

Jun 21, 2018     zhelyo     5673
ПЛАНЕТАТА - Обявената за наследничка на Ванга и Вера Кочовска Радечка Чуролинкова е спечелила 34 джакпота от лотарии по цял свят.

Само за година най-новата ни пророчица е придобила печалби за над един милиард долара, които е натрупала на 4 континента.

Мнозина се възмутиха, че тя ползва дарбата си за лични облаги, но умните хора я подкрепиха, защото не ползва дарбата си, за да щави наивни хора в трудно емоционално или здравословно положение.
"Последно спечелих една лотария във Виетнам за 15 милиона долара. Най-много съм удряла 176 милиона долара в САЩ" - разказва 53-годишната Чуролинкова.

Запитана защо не използва дарбата си, за да направлява в живота безсмислени хора или да предсказва национални катастрофи, с което да помага на България, тя отговори вдъхновено:

"Сега съм милиардерка. Легална. Най-богатият български гражданин съм аз. Ако река да оправя България с дарбата си, ще ударя на греда. Но сега мога да поръчам всеки политик на някой сръбски или чеченски убиец и така ще имам по-големи шансове."

Ще оправи ли България?

Избери отговор!
Край