Не!оптимална не!прогноза за 2018-та година

Jan 3, 2018     Andy     3667
Настъпилата ни по кутретата 2018-та година вече даде сладостни очаквания на народа и гадателите по важната тема КАКВА ЩЕ БЪДЕ: плодотворна, плодовита, страстна, просперитетна, квалитетна или както всяка друга досега.

Екип на Не!Новините събра всички очаквания за годината накуп и ви ги предоставя на тепсия:

Ще може да печелите биткойни от Националната лотария
Дълго време лотарийните търкащи се игри, намиращи на повече места от насъщния ни хляб в България се развиваше по една изчистена и проста схема: народът плаща данъци, хазната се пълни, Мултигруп взима парите и казва на данъкоплатците, че трябва да дадат още пари, за да имат шанса да спечелят нещо от взетите им вече веднъж пари. Досега народът можеше само да дава пари, да търка и после да трупа печалби. От началото на 2018-та година, се очаква под изтърканото да изскачат и биткойни, с което на народа да му стане още по-ясно, че Сорос е виновен за състоянитето му.

Фините прахови частици са полезни за здравето

Главните и старшите експерти от комисията по екологията, спорта и опазването на здравето КАМБАН, в партньорство с Йорданка Фамдъкова работят по изследване, което доказва, че поемането на фини прахови частици през двете ноздри и ушите е полезно за окисляването на мозъка и белите дробове с фин прахов окис.

Европредседателството ще се окаже бош лаф

Няма да забогатее народът от това, че ще стане шеф на Европейския съюз. Даже е по-вероятно да изгуби пари. За сметка на това, ще може да покаже на цял свят, че и ний сме дали нещо на света.
Борислав Михайлов ще си смени пола и ще кандидатства за нов мандат като Борислава

Вдъхновен от глобалното движение #MeToo и трансджендър тенденциите в Америка и Европа, Борислав Михайлов, ще си присади още по-дълга коса, ще направи някои важни интервенции и ще се превърне в жена. Очаква се това да му даде още по-голяма подкрепа от приятелите му от UEFA, а пряката му конкуренция за поста председател на БФС Любо Пенев, ще е шах с пешката, според запознати източници.

Цеко Минев ще строи курорт на Марс с Илън Мъск

Кипърският нашенец Цеко Минев най-после ще се откаже да си хвърля бисерите на прасетата и ще разгърне инвеститорската си мощ на друга планета. Той ще получи разрешение да строи на Марс и благодарение на Илиян Мъск ще изпрати там строители да наредят хотели и лифтове. Червената планета има и лед, така че там ще бъде отнесена всичката благодат, планувана за Банско.

На международната сцена:
Туитер ще се прекръсти на Доналдер

През 2018г., туитовете на американския президент ще станат толкова много, че мрежата ще се види принудена да се слее с корпорацията Тръмп и да се прекръсти на Доналдер. Това ще е и първата социална мрежа сменила корпоративното синьо с оранжево.
 

Цветан Василев ще оглави Европейската банка за възстановяване и развитие

Нов живот за мустакатия банкер предрекоха няколко независими ръце от карти таро, хвърлени досами дома му в Белград. За ужас на българското правосъдие, Василев ще намери ново, но европейско Шиши, с което да завърти възстановяването и развитието на паневропейски партии и вестници. Експанзията ще започне с Великобританския вестник Struggle, по предходния му опит с Великотърновския вестник Борба.

От света на културата:
Очакваме през 2018г., Виенската Филхармония да покани за баш цигулар нашия Васко Василев и да чуе за първи път ‚Българи юнаци‘ от трибуните. До седалките ще се инсталират кутийки за шлюпки от семки.

„В общи линии, очакваме една изпъстрена с позитивизъм, висока енергия и много вдъхновение година, в която да случваме онези неща, които не сме случили досега, без много pressure, но с много passion“, потвърди и млад софийски предприемач по време на иновативен форум за млади лидери в сферата на позитивното предприемачество.

Какво очаквате от 2018г.?

Избери отговор!
Край