Не!Ревю: Razer Adaro Wireless слушалки за вашите уши от ozone.bg!

Sep 10, 2014     zhelyo     4755
Днес (ако четете този текст утре, значи вчера - бел. zh.) ще ви занимаем със следните слушалки, предлагани на пазара от нашите рекламодатели, приятели и олигарси ozone.bg. Моделът Razer Adaro Wireless са слушалки, произвеждащи звук, но и топлещи ушните миди.


Благодарение на технология, известна като Bluetooth 4.0 - или по нашенскиму Я Глей Мога и Без Ръце 4.0 - отсъствието на кабел за връзка с устройството, произвеждащо песен, може да се нарече магия или вещерство.


Размерът на лявата и дясната слушалка е идентичен, а общите пропорции на Razer Adaro Wireless е между купчина от три врабчета и половин хипопотам. 
На допир до ухото слушалките са уютни, освен ако не си пуснете финландски фолк-метъл, когато мигом ще откриете, че до желаната степен на уют ви липсва една водна чаша червено вино.


Зареждат се посредством USB кабел към компютър или с няколко клеми, трансформатори и цедка за едри буци електричество - с акумулатор на автомобил.


Слушалките може да се ползват както от аматьори слушатели, така и от по-напреднали, дори професионални слушатели на музика, а защо не и за гледане на филм, слушане на радио и при игри. Не могат да възпроизвеждат цветове и миризми, но производителите гарантират, че при следващото поколение ще се имплементират вибрации и дърпане на ухо, ако не слушате внимателно.


Ето я и нашата таблица с положителни и отрицателни страни, които открихме при ползване на слушалките:

Повече слушалки и слушалкоидни неща може да откриете, кликайки върху настоящото изречение или горната снимка.

zhelyo

Какво липсва на слушалките?

Избери отговор!
Край