Не!Ревю: Светът на огън и лед - описание на книгата за книгите за сериала

Jan 14, 2015     zhelyo     6170
Днес Не!Новините ще направят кратък разбор относно книга, посветена на книгите, по които е създаден сериала Игра на тронове, в който може да видите джудже, голи хора и за около общо 5 минути за всички сезони - три дракона.


Светът на огън и лед е неразказаната история на Вестерос и Игра на тронове, което подобно на книгите за българската мафия по време на Прехода ще ви потопи във фантастичен свят, в който моралът често е пренебрегван в полза на инцест, кървави ситуации, предателства и борби за териториален превес.


Луксозно издание с над 170 цветни илюстрации и тонове нова информация, написана от Джордж Р. Р. Мартин специално за тази книга ще ви помогне като феновете на поредицата да бъдете дори по-информирани за всички детайли от фентъзи света на поредицата от самото му начало още в древността, с които познания да впечатлите жена си, която е леко разочарована, че пак сте забравили имената на родителите ѝ.
Светът на огън и лед разказва за епичните битки в Седемте кралства, горчиви съперничества и противоборства, които в крайна сметка водят след себе си събитията, разиграващи се в Песен за огън и лед. В тази книга също така ще намерите и 0% статистически данни от шампионата по Куидич, защото това е въображаем спорт от друга литературна поредица.


Тук са събрани познанията, схоластичните догадки и фолклорна мъдрост на майстери, септони, майги и певци. Хрониката се простира от Епохата на зората до Епохата на героите, от идването на Първите до пристигането на Егон Завоевателя, от създаването на Железния трон до Бунта на Робърт и краха на Лудия крал Ерис Втори Таргариен. Описани са всички събития, довели до „съвременните“ борби между Старк, Ланистър, Баратеон и Таргариен, които познания ще ви накарат да съжалявате, че изпитът по история в Софийския не обхваща античността на Вестерос и околията.


 

Защо драконите не са по-важни в сюжета на тоя епос?

Избери отговор!
Край