Калин Терзийски и Петър Волгин обрали сметката на Мартин Петров

Nov 24, 2017     zhelyo     9531
БУБИКРЕДИТ НУЛБАНК - Пистателят Калин Терзийски и журналистът Петър Волгин обявиха от неизвестна локация, че са обрали сметката на бившия футболист Мартин Петров.

Както е известно, единият от около 5-имата смислени футболисти в националния ни отбор през последните 15 години, наскоро откри, че от авоарите му липсват 3.8 милиона лева - суми, спечелени от играта му за Волфсбург, Атлетико Мадрид, Манчестър (Сити), Болтън, Еспаньол и сигурно, може би, около 47 стотинки от ЦСКА.

"Да, ние взехме парите. Не е честно някакъв псувач от Враца, дето бягал бързо по крилото и можел с левия крак да рита синтетична сфера, да е милионер. А ние, дето творим всеотдайно, анализираме света и се опитваме да донесем нормалност, морал и да кажем на хората, че са тъпи, да нямаме милиони. Сега имаме, а той няма, ха!" - заяви изненадващото престъпно дуо.
От МВР потвърдиха, че на охранителните камери се вижда  как Волгин и Терзийски обрали сметката на Петров, като се преоблекли като чистачки, които ежеседмично чистят парите в сметките на топ-клиентите на УниКредит Булбанк. 

Предполага се, че новите обирджии ще се покрият в столицата на Венецуела Каракас, но вероятно скоро ще заформят нов удар, като най-вероятно ще щурмуват мандра или ще щипнат хонорара на поп-фолк певица в механа в Златица.

Двамата обявиха, че са сформирали Лига на необикновените обикновени джентълмени, чиято мисия ще е "малко Робин Худ, малко Че Гевара (защото дъщеря му била много точно момиче) и малко Бандата на Оушън, но с руски състав и вместо Джордж Клуни - Остап Бендер."

Прекалено богати ли са спортистите?

Избери отговор!
Край