Не!Ревю: Star Wars: Силата са възбужда (не!спойлери)

Dec 30, 2015     zhelyo     16093
Изчакахме достатъчно, след като Харисън Форд каза да не ви разкриваме кой на кого е роднина в новия филм Star Wars или както се превежда нелепо на нашенски - Междузвездни войни.


Не!Новините ще разкрият шуробаджанащината в седмия епизод на хитовия сериал. Разбира се, всеки сериал с повече от 6 епизода има една основна сюжетна линия - разкриване на роднинските връзки, любовните триъгълници и кой всъщност е жив, въпреки че го мислим за умрял.


Кайло Рен - внук на Дарт Вейдър, син на принцеса Лея и Хан Соло, племеник на Люк Скайуокър. Като потомък на толкова знаменитости е типичното жалко лепиларче, дето се ползва с протекции, иначе да са му нашили шамарите. Светещият му меч си има и топки, като така компенсира отсъствието на истинска пишка в гащите си.
Рей - Главната героиня, която се появява уж случайно, но е причина за възбуждането на силата, поради това, че е доста по-секс от вече остарялата Принцеса Лея. Всички мъжки герои във филма стискат палци да не ѝ се окажат роднини. За да разбере родословието си накрая на филма стига на една скала, където я чака Петър Дънов, за да ѝ направи ДНК анализ.

Фин - Стормптрупър в оставка, който минава на страната на бунтовниците. Афроджедай по етнически произход не остават опции освен да е внук на Мейс Уинду (Самюел Джаксън).

Маз Каната - 1000-годишна кръчмарка, която прилича на Йода, изпълнява функциите на Йода и сто процента вече Йода не би могъл да ни обясни, че няма сестра.

BB-8 - Братовчед на R2-D2, който игриво се търкаля и пиука в новия епизод пък е скрита реклама на ония овални кафеварки на Нескафе, дето работят само с пълнители, в които дозата кафе струва колкото да си купиш нечий глас на изборите.

Империята е наследена от Първия орден.
Звездата на смъртта е наследена от 10 пъти по-голяма планета със същите функции, но дори по-лесна за унищожение.

Чубака е незаменим и неразплодим, както и междузвездната волга, кръстена на Доган - Милениум фалкън.


Все пак, за разлика от Game of Thrones, в новия Star Wars инцестът е сведен до абсолютния минимум, т.е. - отсъства.


zhelyo
 

Развалихме ли ви филма?

Избери отговор!
Край