Не!Превю: The Order: 1886 + келепир при pre-order от ozone.bg!

Feb 19, 2015     zhelyo     4714
Утре излиза играта за Игралнастанция Четири (PS4) The Order: 1886 и нашите приятели от ozone.bg я предлагат за предварителна поръчка с отстъпка и бонуси, което си е келепир, защото в тая игра има страхотни headshot-ове.


Действието на headshot-овете се развива в Лондон през Викторианската ера, където митът и технологията съществуват паралелно, щото нали е игра и там реалността може да е всякаква, а после разни родителски организации обясняват как такива игри правят децата катили, което не е така, щото катили има от векове преди компютърните игри.


Като член на елитен отряд от рицари вашият герой участва, правейки страшно красиви headshot-ове в една война, водена от векове, която е на път да определи хода на историята завинаги и ако не победите в нея, после няма да има Уинстън Чърчил, Дейвид Бекъм и къде по-глуповатите ви роднини да ходят на изморителни студентски бригади, а именно - Великобритания.
The Order: 1886 официално е за над 18-годишни, защото има елементи на страшно, на кръв, а и така ще е още по-зарибяваща за игра от непълнолетни, също както алкохола, цигарите, хазарта и стоенето до късно навън.zhelyo

Дали ще може да се язди носорог вътре?

Избери отговор!
Край