Не!Ревю: Ползвай стените вместо бяла дъска с Escreo

Oct 10, 2016     zhelyo     5030
В следващия текст има елементи на реклама. Може да съдържа следи от хумор и абсурд. В случай на алергична реакция, заснемете клипче и ни го пратете.

Не!Новините получиха отговорната мисия да ви представят Escreo – боята, която може да превърне всяка гладка повърхност, включително плоския данък, в място за писане, чертане, рисуване и център за щурмуване на идеи.


Боята създава слой, лесен за цапане, но и за почистване, така че набързо да може да избършете онази трибуквена думичка, когато изневиделица в офиса ви се появи някой клиент, с когото още не сте се напивали и не сте си чак толкова близки.
За разлика от други бои и лакове за различни повърхности, Escreo не може да бъде вдишана, защото е екологична, така че ще бъдете лишени от онази ведра замаяност, докато я нанасяте там, където искате да драскате. Местата, на която боята е нанесена, може да бъдат обозначени с различни по дизайн рамки, така че по-отвеяните хора да не тръгнат да бъркат с маркери в очите и ушите на околните.


Боята може да е във всевъзможни цветове, има опция за матова повърхност или магнитно свойство, а както знаем – магнитите лекуват коленете на възрастните хора в рекламите, така че именно този избор се препоръчва за старчески домове и съблекалнята на националния отбор по футбол.


Escreo е съвременно решение за онези, изпитващи носталгия към минали времена или по-точно епохите, когато нашите предци са рисували по стените на пещерите. В бъдеще Не!Новините разчитат на появата на Escreo retro с аромат и вкус на гуано от прилепи.


Бялата дъска в училище е съвсем малка на площ, след като Escreo може да превърне стените в места за решаване на интегрални уравнения, а чиновете и столовете да служат направо за тетрадки.


Escreo предлага комплект маркери, гъба и спрей за почистване, както и пластмасова поставка за стена. Върху нея може да поставите всички необходими артикули за по-добра организация, както и четката от тоалетната, за да демонстрирате на околните онова вълшебно чувство за хумор, което ги кара да не ви закачат и показват снимки на децата си.
Вижте какво откриха Не!Новините в теста за приложимостта на Escreo или посетете сайта им - www.escreo.com, който не е в Интернет, а всъщност беше нарисуван на екрана ви, докато спахте:

Какво е преимуществото на Escreo над дъската за маркер?

Избери отговор!
Край