Проверете каква личност сте спрямо миризмата на собствените си крака!

Jul 8, 2014     zhelyo     10414
На медиен пазар, в който езотериката и псевдонауката изобилстват и се котират най-добре, Не!Новините са притиснати да предложат свои импониращи рубрики. Ето как нашите здравни ентусиаст-експерти разграфиха типовете личности, чийто характер е закодиран в миризмата на краката след среднодълга разходка на 28 градуса температура на сянка при носене на чорап от полиестер, памук, найлон, хавлия, тензух и аурата на Рон Джеръми.


1. Патриот

Патриотична личност сте, ако нозете ви издават с издиханията си аромата на онзи оцет, който Павел Шопов от Атака ползва за затваряне на курнишони, които от патриотричност после дадоха бомбаж, не поддавайки се на това да бъдат държани кротко и покорно в буркан.
2. Космополит

Глобалист, отворен към света сте, ако имате финия оцетен аромат на балсамико. Има имитации, което ви прави начинаещ космополит, но истински ръшкащият света Ганьо мирише на оцет балсамико от Модена, Италия.


3. Паметливец

Ако краката излъчват аромата на вековете, скупчил в себе си десетки минали поколения, разтворили се в пръстта, то вашата генетична картина, рисувана от чорапената миризливост, показва невероятна памет и склонност към дребните детайли.


4. Шизофреник
Шизофреничността се познава в случаите, когато единият крак мирише различно от другия при равни обувни условия. Идете на лекар.


5. Момиче, чиито крака не миришат

За жалост има и такива безлични хора, чиято единствена характерна черта е отказът на краката им да свършат малко работа и да създадат няколко химикала. Липсата на миризма не е повод лятоска да носите ботуши. Наличността на миризма - също, не нападайте цивилизацията с концентрация на миризма и личност!


6. Имитатор

Подразбира се - ако краката ви замиришат на някой друг човек, то най-вероятно имате склонност да се адаптирате и да приличате и по характер на него и да пикаете с еднаква струя. Ако сте жена, струята се сменя с еднакво неходене до тоалетна по голяма нужда, защото всички жени не акат.
7. Въздухар

Ако нозете ви издават мирисните специфики на ято разярени гарги, идващи от сметището, то вие сте въздухар с високо самочувствие, нереалистична преценка за мястото си в социума и вероятно няма да си помислите, че краката ви миришат така, че да го прочетете това нещо и да се опомните.


8. Алтруист

Обичате да помагате на хората, да сте в полза на обществото и в характера ви благородството заема основна част, а краката ви миришат най-силно, така че другите хора да не се налага да се срамуват от своите и да поемете тежестта на всеобщия упрек и мръщене.


9. Лицемер
Ако миризмата на нозете ви е засенчена от други телесни аромати, то вие имате тенденцията да криете истинското си аз и да не показвате истинската си същност пред хората.


10. Силиконов човек

Имайки навика да си дезодорирате краката с подходящите дезодоранти, вероятно имате по няколко кубика силикон в джуките, циците, пениса, задника, душата и имате екстенжъни на косата, Боби Михайловци такива.


11. Лидер

Ако краката ви миришат на суроватка за кисело мляко или сирене или вкисната бирена мая, то вие по характер сте енергичен човек, катализиращ процеси и стиковащ околните в екип. 
12. Интроверт

При миризма на нозете, която е толкова силна, че нямате идея на какво миришат, защото не сте подушвали нищо в живота си, сте затворен в малкия си свят човек, не търсещ активно контакти с другите и склонен да бъде саможив.


13. zhelyo

Подушвате краката си и пишете какви личности имат хората спрямо ароматите си, но не успявате да определите себе си, защото имате чудесна душевност, която не може да се опише заради амалгамата от аромати на втасала попара, бяло вино, престояло на слънце и починал преди 12 години язовец, чийто труп е отлежал на елегантно канапе от блатен мъх.


zhelyo

Имате ли реалистична себеоценка?

Избери отговор!
Край