Покажете тази статия на шефа си и получавате още 5 дни платен отпуск

Sep 2, 2014     zhelyo     4645
ВАШЕТО РАБОТНО МЯСТО - Четвъртата власт в полза на народа е мотото на настоящата мини-кампания на Медия №37 Не!Новините! Покажете тази статия на вашия шеф и ще може да идете да изкарате още една диария на морето, докато времето е дало пауза и не се е побъркало отново.


С разпечатването на тази публикация или изпращането на линк за накъмто тук до вашия пряк началник и неговия пряк олигарх, вие получавате моралното, законово и природно право на още 5 допълнителни дни къснолетен отпуск.


Държавните органи, докъде компетентни, докъде - не, ще следят за спазването на това клеймо и ако не стане, ще има соченета с пръст и крещене на висок глас от истерична държавна служителка, едва балансираща между скучната си работа и липсата на каквато и да е перспектива поради неможене на нищо важно от нейна страна.
Зарежете купуването на учебници за дъщеря си и идете на олинклузив в Турция, подарете си още няколко пиенета на ракия край чушкопека в родния си краен квартал в София или просто изиграйте няколко мача на последния Football Manager или няколко сезона на по-стара версия, когато не бяха пренатрупани с детайли!


А вие, шефове, оставете хората да си починат, преди дружно да се отдадем на експлоатирането им, за да запълним дупките в здравната каса, няколкото не!банки, санкциите към Русия и трансферите на Лудогрец през зимата!


zhelyo

Ко рече шефът?

Избери отговор!
Край