Не!Новините търсят предприемчиви българи за източване на хазната предизборно

Sep 21, 2016     zhelyo     5488
МЕДИЯ №37 В БЪЛГАРИЯ И №32 В СВЕТА - Всеки знае, че лотариите и тотото са за балъци, но ако искате нов Лексус, на който да монтирате една газова уредбичка, ние ще Ви предоставим този шанс. Единственото, което се иска, е да положите подписа си под една хартийка и да оставите подробностите на нас. Ако не вярвате, че това е възможно, ние ще Ви обясним как.


Тайната се крие в това, че ЦИК обича да дава пари на случайни хора и защо това да не сме ние? Всеки комитет, който се регистрира като страна по идващия референдум има правото да получи 40000 лв. (четиридесет хиляди лева) за медийна реклама по време на кампанията. Важната подробност в случая е, че единственото, което е нужно за получаване на парите е да се представи договор за реклама с коя да е медия.


Въпреки всички инсинуации в подкрепа на противното твърдение, Не!Новините е медия и духът на типичната българска предприемчивост ни задължава, ако няма инициативни комитети, които да сключат договор с нас, то ние да си ги направим, тъй както си направихме и остъкляването на офисния балкон.
За целта сте ни нужни Вие, политически отговорните членове на гражданското общество с български паспорт и възможност да се впишете като членове на нашите инициативни комитети. Също така, ако вече имате свой комитет или партия, пак можете да се свържете с нас и ще Ви изготвим договор срещу стойността на половината сума в договора. Колкото повече, толкова повече и единственото, което ни ограничава са броят на доброволците и скоростта на принтиране на рекламните договори, но за второто има копирен център с добро оборудване от другата страна на улицата.


Очакваме ви!

gost

Ще се включите ли в инициативата?

Избери отговор!
Край