Е това е седмицата: Джулай уийк

Jul 5, 2019     zhelyo     2894
Тази седмица и този месец изгряха чисто нови още в понеделник, а сравнително новата обзорна рубрика "Е това е седмицата" изтърпя дисциплинирано до най-важния изгрев - петъчният. Защото най-вкусната бира е изчаканата като първия юлски изгрев.

Жега е, така че си намерете сенчесто място по възможност за по-малко от четвърт минимална работна заплата и си отворете една Бърза хмелова наслада, докато си четете. Е това е препоръка за свежест.

В тия жеги всяка глътка е важна. Затова и приеха на големите кучета да се слагат намордници. Дано не се научат да ползват сламки, защото ще е прекалено смешно, за да бъде спряно.
Удивителна новина от Северния полярен кръг - норвежка лисица стигнала от Норвегия до Канада през Гренландия и по леда само за няколко седмици. Може би ѝ е свършила бирата, може би просто е искала да смени малко обстановката. Но няма как да не кажем: Е това е разходка.

Но да се върнем към чисто човешките "Е това е" моменти - учени откриха, че в отпускарския сезон спешната работа се оказва средно с 58% по-отложима. 

А пък изчакването на кратката лятна буря привечер става най-добре с една Бърза 330-милилитрова бира. Е това е заключение.

Каква е юлската бира?

Избери отговор!
Край