Няма как да предотвратим това, смятат в единствената страна в ЕС, в която това редовно се случва

Jul 6, 2022     zhelyo     9716
БЪЛГАРИЯ - В часовете след поредното убийство от страна на неадекватен шофьор, природонаселението в единствената европейска страна, където този вид убийства се случват рутинно, заключиха, че няма начин това да се предотврати.

„Това е ужасна трагедия, но понякога тези неща просто се случват и никой не може да направи нищо, за да ги спре“, заяви очевидка на катастрофата, причинена поради бясно каране, навярно повлияно от алкохол, наркотици и извършено от водач с редица предишни провинения, за които не е бил наказан достатъчно.

Милиони хора поцъкаха с език след най-новото убийство на пътя, като отсъдиха, че няма начин просто да се кара с нормална скорост, да се спазват правилниците и да се извършват акции за контрол и превенция на участниците в движението.
„Жалко е, но какво можем да направим? Наистина нямаше нищо, което да попречи на някой да сяда всяка вечер, натрупал вяра в уменията си след всяко предишно разминаване с тежки последствия. Тука е така" - споделят представители на нацията, която се оплаква, че литър бензин е пет лева, но изпива алкохол за 50, преди да седне зад волана.

България е единствената страна в ЕС, в която това се случва ежедневно, защото в другите държави не знаят как да карат като хората, дори да са джапнали и смръкнали.

Идеята за тази публикация е заимствана от колегите в The Onion.

Какво може да се направи?

Избери отговор!
Край