Да!Обява: BeShared търси търговски представител

Sep 29, 2017     zhelyo     8409
Следната обява бе свалена от jobs.bg. Не е Не!Новина и позицията е отворена за всички кандидати, освен за сухаря, който я махна от jobs.bg.

Търговски представител

BeShared е лидер сред агенциите, които се занимават с facebook маркетинг в България. Марк Закърбърг също е клиент на агенцията с един от фалшивите си профили, с които се сприятелява с необвързани момичета зад гърба на жена си до към 3 часа всяка нощ. 2 и половина от emoji-тата за реакции на статуси и коментари са концепции на BeShared!
В портфолиото на компанията има над 600 бранда и нито един от тях не е достигнат благодарение на шуробаджанащина, нагласени обществени поръчки или някоя тегава схема на български мениджър в международна компания, точещ я срещу “ресто” под масата. Това е на 46% вярно!

Най-много сме известни с това, че плащаме много малко на хората, които пишат обявите ни за работа, така че да има повече за нормалните.

Във връзка с професионалния си подход към всички клиенти и честното предлагане на услугите си BeShared търси да наеме Търговски представител.

Отговорности:
-    Предлагане на услугите на агенцията на потенциални клиенти. Прилагане на тактики като Марлон Брандо в Кръстника - оферти, които да не могат да се откажат; Ако се откажат - вие самите сте длъжни да станете клиенти на агенцията доживот.
-    Поддържане на комуникация с партньорите - обаждания, е-mail, SMS, Viber, Snapchat, Messenger, пощенски гълъб, телепатия, шепот в мрака или друг най-удобен канал за комуникация, избран от клиента; Възможни са подкупи само с лични средства.
-    Изготвяне на индивидуални предложения, съобразени с целите на клиентите и дали Меркурий е ретрограден; Опит във фалшивите хороскопи се счита за прецизност!
-    Участие в реализирането на проекти, но без саниране, защото BeShared смята, че прическите на служителите се развалят, ако носят каска;
Проучване на пазарите за нови потенциални клиенти чрез следене на новини, създаване на полезни контакти, шпионаж и контрашпионаж и сънища, че се задава голям инвеститор в бранша на захарния памук например;Профил на кандидата:
-    Образование - да знае да брои, да пише и чете, да не звучи глупаво, когато говори, да не гледа тъпо, когато не знае нещо, а мигновено да намира начин да го научи. Купено висше образование е атестат за неграмотна инвестиция и води до автоматична дисквалификация;Продажбата на противоестествени дипломи обаче се смята за предимство.
-    Отлични комуникативни умения - богат речник, владеене на чужди езици, а защо и не склонност към музикални импровизации в средата на работна среща, ако клиентът изглежда меломан;
-    Опит в сферата на продажбите - от страна на продавача, разбира се, то иначе всеки си е купувал нещо някъде;
-    Неумението да оправдава провалите си с другите е предимство;
Ние предлагаме:
-    Страхотна работна атмосфера;
-    Измисляне на великолепен прякор от страна на нашия creative отдел;
-    Възможност за развитие; Възможност и за доразвитие. Възможност за излизане наравно.
Невъзможност за застой;
Алкохол и лютеница в хладилника в офиса,
-    Пари;
-    Мобилен телефон, не супермодерен, ама поне да може да му вземете шейсетка от заложната къща, със сигурност ще ги върнете утре.

Документи за кандидатстване:
-    CV + снимка / селфи е ок, но само от тоалетните на Мегами носи предимство/.
-    Мотивационно писмо или смс.
Обаждане от свръхамбициозен родител, желаещ да разкара над 25-годишното си дете от вкъщи е предимство за викане за интервю.

Само кандидати с пълни документи ще бъдат разглеждани. Само одобрените кандидати ще бъдат повикани на интервю. Само роднините на някой министър ще бъдат назначени, ако ни спусне една поръчица за отпечаване на хиляда флаера за 3 млн. лева.


Кандидатсвайте на office@beshared.bg или на сайта beshared.bg.

Кандидадствахте ли?

Избери отговор!
Край