10 причини защо България заслужава Йоло Денев за президент

Nov 4, 2021     zhelyo     4676
Не!Новините досега използваше редица пропагандни манипулации, 25-и кадър, хипнози и фалшификации, за да контролира политическите процеси задкулисно. Но ето, че се появи кандидат, достоен за открита подкрепа и агитация от страна на медия №37 в България и №32 в Света. Ето причините:

1. Единственият лежал в затвора политик в страна, в която може да се сетите за десетки, които са го заслужавали доста повече.

2. Не можете да се сетите за по-независим издател на вестници у нас.
3. Винаги, когато бъде срещнат из София, Йоло Денев споделя открито своя следващ план за революция - палатков лагер с черешово топче пред Парламента, военни сирени, които да не спират да вият, в срамния Триъгълник на властта, само има нужда от логистична подкрепа и няколко чифта сръчни ръце. И като оглави НСО, ще си ги осигури.

4. Подкрепя протестите. Всички. Няма да го видите лицемерно да е на един протест, а после да хули друг протест, че "принципно е съгласен, ама не е това начинът". 

5. Йоло не е спечелил службички или други облаги заради позициите си, защото винаги е в опозиция, независимо кой е на власт. Следователно сам ще си иска непрекъснато оставката, ако стане президент.

6. С нами Тангра. Очевидно е, че от 27 години насам Господ вече се е отказал от българското си гражданство. По Тангрово време бяхме империя и се съобразяваха с нас.

7. Има лесно за произнасяне име от чужденци, с което се улеснява дипломатическата му мисия.
8. Новогодишните речи ще са страхотни, а не клиширана скука.

9. Ще бъде доста смешно да бъде избран за президент с оглед всички кандидати със скъпи медийни и рекламни кампании, издигнати от партии-корпорации.

10. Правнуците ни един ден ще ни благодарят за страхотните уроци по история, които сме им причинили.

Убедихме ли ви?

Избери отговор!
Край