Още 10 паметни записки и съобщения за които Влади няма спомен

May 27, 2020     zhelyo     5880
Влади Горанов няма спомен да си е разменял SMS-и по мобифона с Васил Божков. Сигурно не знае как да провери. И сигурно, ако някой подсъдим олигарх разпространява публично фалшифицирани съобщения, той няма да излезе да каже, че клепят името му с лъжи и фотошоп.

Но сигурно хиляди неща му минават през главата и е нормално да не помни. Ето за кои още неща финансовият ни министър няма никаква идея:

1. Дали е подписвал, че е платил такса за стълбищно осветление и асансьор последните два месеца.
2. Как точно 2 милиарда излишък станаха 5 милиарда дефицит.

3. Дали някой от Държавната комисия по хазарта все пак не му е казал, че Тото-то плаща повече за нещо, за което Божков минава тънинко.

4. #КОЙ плати сметката след оная снимка, дето е на кафене с един обикновен депутат от групата на ДПС.

5. Дали се е случвало НАП да опъне чадъри над крупни длъжници.

6. Разпечатката от турникетите на мача на Лудогорец, в който Кирил Домусчиев нарече журналист олигофрен и после го насочи към Влади да му даде статистиката от входовете как стадионът бил пълен. 
7. Как станаха милионери ония приятелите, дето му се подиграваха и затова преди години напусна депутатството и поработи година-две в на частно. В Общинска банка.

8. Кои парцели около новостроящите се отсечки на магистрала Тракия на кого са и дали ще бъдат щедро превърнати в държавни бензиностанции.

Дочетете текста в брой №73 на Прас-Прес.

Помните ли си чатовете с Божков?

Избери отговор!
Край