Цветан Василев се оказа прав: Откраднаха Vivacom рано днес

Jan 6, 2015     zhelyo     9856
СОФИЯ - Само ден, след като Цветан Василев предупреди, че има заговор за кражбата на телекомпанията Vivacom, днес тя бе открадната посред бял ден.


Рано сутринта Vivacom е била открадната неизвестно как, неизвестно и от #КОЙ (знаем, че граматически тук ползваме кого, но нали ви манипулираме малките мозъци с текстовете си, та си позволяваме да престъпваме граматиката).


"Аз казах, че ще откраднат Vivacom, сигурно са ми откраднали и вече нещата от мазето, над половин година ме няма да си наглеждам имотите. Сигурно ще си намеря колелото в хотел Берлин, въпреки че тоя Пеевски не може да кара колело" - проплака Василев, който ей сега е готов да изпее кирливите ризи на всички, дето го хързулнаха и да хързулне и тях, довеждайки политическия елит до катарзис, чистилище и може-би-дано-ега-амин затвор.
Всички абонати на услугите на мобилния оператор също са откраднати и в момента са в неизвестност и нямат идея дали да си платят сметките или ще облажат.


"Няма записи, няма очевидци. Но все пак моля крадците на Vivacom да го върнат" - с познат прийом на търсене на доброто, подобен на търсенето на Петко Сертов, се включи и главният секретар на МВР Светлозар Лазаров, заради когото бившият главен секретар на МВР Бойко Борисов изглежда като човек с академичен потенциал.


zhelyo

Къде е Vivacom?

Избери отговор!
Край