Герджиков със силна офанзива към президентския пост: Ще арестувам Доган, Пеевски, Прокопиев, Ковачки, Домусчиеви, Радев и Борисов!

Nov 17, 2021     zhelyo     62688
НАИСТИНА ОБЕДИНЕНИ - Кандидатът за президент Анастас Герджиков предприе единственият ход, който според родните политически PR светила би му дал шанс да обърне резултата в своя полза на балотажа.

Ректорът на Софийския университет реши да докосне душата на онези 2/3 от обществото, които не упражниха правото си на глас на 14.11, и обеща да арестува всеки.

"Едно време Бойко Борисов обеща да тикне Станишев и Доган зад решетките, но не го стори. Обещавам да вкарам в дранголника и тримата, а на тях компания да правят всички олигарси на прехода, задкулисни играчи и псевдобизнесмени, заграбили национални активи и богатства" - променил е изказа си подкрепеният от ГЕРБ кандидат, получил значително по-слаба на първи тур от опонента си и настоящ президент Румен Радев.
За да промени коренно имиджа си и да трогне прослойките, които тепърва научават за него, се очаква професорът да излезе в телевизионния дебат в четвъртък с фанелка на Барселона и надпис "Герджика Хаджи".

"Това екипче е да покажа, че ще мина с 200 и през барселони, и през кюлчета, и през сараи" - надъхън е да направи впечатляващ обрат Герджиков.

Има ли друг начин да преобърне вота за оставащото до неделя време?

Избери отговор!
Край