Не!Новините – в ръцете на Пеевски?

Oct 21, 2014     zhelyo     6097
НЕЩО КАТО ЧИПРОВЦИ, НО ДОСТА ПО-ИНАЧЕ - Неочаквани скандали тресат привидно спокойната и добре уредена интернет медия №37. Тлъсти комисионни валят от рекламодатели, анализатори отчитат небивал ръст на посещенията и интеракциите, ала драматични конфликти са на път да разцепят най-рейтинговия сайт в българското медийно пространство.


Броени месеци след началото на медийната доминация на проекта Не!Новините, в търсене на истина и справедливост, zhelyo на тайна пресконференция категорично заяви: „Прекратяваме този фарс. Имаме всички индикации, че сайтът отива в ръцете на Пеевски. Като под ние имам предвид аз, но като имам разстройство, говоря в множествено число, нищо че е стомашно, а не душевно.“


В отчаяни опити да тушират скандала, членове на борда на директорите предложиха на zhelyo да позира всеки четвъртък за голата снимка на трета страница от българския интернет, както и петцифрена месечна заплата с едва 4 цифри след десетичната запетая. В отговор бившият агент на ДС и главен редактор на Не!Новините далновидно цитира лидера на ГЕРБ: „Нищо няма да се случи, ако не ме дразните. Продължавайте така и може да подпишем на инат“.
Самият Пеевски е лаконичен: „Нямам притеснения за фирми и лица, с които би могъл да ме репликира Цветан. Бизнесът на моето семейство старее, но пари за данъци не пилее.“


Едно е сигурно – интернет вече никога няма да бъде същият. Потърсихме коментари по темата: „Това, което се случва, е много неприятно. В разгара на този апокалипсис - природен, политически и институционален, да се развихри това, на което сме свидетели в последните дни, означава, че даже нямаме място в Европа“ - каза за предаването „12+3“ по „Хоризонт“ Муравей Радев, министър на финансите в периода 1997-2001 година.


Елена (и в никакъв случай Елена с мустаците) с редакции от zhelyo (физическо и морално кьосе)

Този сайт пеевски ли е?

Избери отговор!
Край