Слави окупира 272 зала в СУ

Jan 15, 2016     zhelyo     10761
СОФИЙСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ - Слави Трифонов и най-честите гости в предаването му - неговите сценаристи, окупираха емблематичната зала 272 в Софийския университет и се обявиха срещу мафията, която управлява държавата.


Както е известно, създателят на предложението за референдум със 7 хаотични въпроса, взети от някоя фейсбук-група на полуграмотни революционери, опитващи се по нелеп начин да имитират възрожденските борци за свобода, не бе допуснат от ръководството на най-старото висше учебно заведение да се среща със студентите, което вбеси кандидат-политика, както го вбесява общо взето всичко, тъй като той винаги крещи.


ТВ-водещия с пресни амбиции в политиката и сподвижниците му обявиха искания за оставка на сегашното правителство, операция чисти ръце и генерална промяна на България към добро, като скандираха, че "всеки ден ще е така до победата".
Запитан защо имитира Ранобудните студенти, чиято окупация през 2013-а година създаде немалко тревоги при създаването на редица опорни точки от страна на хората около Пламен Орешарски и Цветлин Йовчев, Слави обясни, че той разказва и вицове от Интернет, но по-доста по-як начин.


Трифонов обяви, че е обиколил България и е видял, че много студенти в страната знаят песните му и са склонни да изслушат негова революционно-популистка лекция, защото са израснали с него по телевизора и му имат доверие.


zhelyo

Защо се присмивате на Слави?

Избери отговор!
Край