Партиите се страхуват, че Иво Сиромахов ще им открадне програмите

Aug 10, 2015     zhelyo     5395
БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИЧЕСКА РЕАЛИЯ - Родните партии се стреснаха от вестта, че Слави Трифонов ще влиза в политиката, обещавайки по доста по-внушителен и достоверен начин таблети за първокласниците.


Политическите субекти на статуквото са далеч по-стреснати от мощта на екипа на телевизионния водещ, като изразиха опасение от влиянието на Иво Сиромахов, който можел да им открадне политическите програми и да пропагандира идеи от тях чрез фейсбук и туитър.


Един от най-притеснените е предишната версия на Трифонов - Николай Бареков, който се опасява, че политическият му завет и лидерско ноу-хау ще бъдат придобити и репликирани без позоваване на източник.
Не по-малко притеснени са и революционерите, които пускаха десетки прокламации, програми и призиви из българския Интернет през последните години, които най-вероятно са копирани за лансираната от водещия и екипа му платформа: 

това не сме си го измислили


Единствено от ДПС са спокойни, защото сценарният екип на Слави е известен с неспиращата смешка, що става дума до турски език, да изброява хаотично думи като локум, аман, сиктир, аркадаш, юруш и дюнер.


zhelyo


 

Какво е мнението ви по темата?

Избери отговор!
Край