Поставят всички партии под запрещение заради дебилната склонност към нумерология

Sep 4, 2014     zhelyo     4677
4-И КИЛОМЕТЪР - Партиите и коалициите, които ще участват на изборите след месец, бяха освидетелствани и поставени под специални грижи, след като отново проявиха упоритата тъпота да търсят символизми, значения, послания и пророчества в случайно разпределените си от ЦИК бюлетинни номера.


С маниер, който не би впечатлил дори последователките на Наталия Кобилкина, редица партийни апаратчици се втурнаха да търсят библейска символика, сакралност, да събират и вадят съставните числа, ако жребият им е определил номер, по-голям от 10, и като цяло да се отдават на слабоумие, съпроводено с телешки възторг.


Както и досега, месец преди изборите партиите получават случайните си номера, символизиращи единствено локацията им бюлетините, но съвпаденията с факта, че поради хилядолетната цивилизация човек е ползвал числа за какво ли не, се оказва и че дадена партия може да разчита на историческия багаж около дадено число.
Партиите ще може да гласуват за себе си с придружител, понеже поради упоритата си тъпота може да не успеят хиксчето или чавката.


"Падна ни се просто число. И избирателите са ни прости. Затова ще спечелим" - не каза никоя партия досега.


zhelyo

Нали не само ние сме на мнение, че е супер досадно и нелепо това?

Избери отговор!
Край