Ран и Ът предложили на правителството нов план, обещали 30% по-малко Костов

Apr 7, 2014     zhelyo     3767
ТАЙНАТА ЩАБ-КВАРТИРА НА СВЕТОВНИЯ ЗАГОВОР - Авторите на схемата за източване на България от ресурси като злато, хора и разум Ричард Ран и Роналд Ът са се срещнали с Пламен Орешарски и още КОЙ-то има значение, за да предложат нов план за изход от безвремието, в което страната е изпаднала.


Заради небезизвестната доза скептицизъм сред българите относно почтеността на подобни начинания, Ран-Ът 2.0 щял да започва с условието, че в него ще има поне 30% по-малко Костов.


"Ще бъде спрян износът на българско злато. Залежите са толкова големи, че почти всеки 54-и българин ще има златна пломба в устата си, като обещаваме да заложим на политици, които да обещаят златни зъби на електората си" - споделил Ран на Орешарски, сочейки му снимка на пловдивски пипон.
Двамата рептили декларирали, че българският народ ще заживее по-добре, ако правителството тегли заеми, които да обезпечава с органите на новородените през следващите 20 години деца.


Двамата са обещали още, че в новия план ще заложат и на огромната корупция - нещо, което са игнорирали преди 25 години и вижте каква стана тя.


zhelyo
 

Ще свежне ли страната с втория план?

Избери отговор!
Край