УНСС изключи 130 студенти, показали в Интернет, че Орешарски, Чобанов и Гечев са преподаватели там

Jun 20, 2017     zhelyo     16197
УНСС - Университетът за национално селско стопанство продължи с мерките за стриктно следене на своя онлайн имидж и от него бяха изключени 130 студенти поради уронване на престижа във Фейсбук.


Най-честите провинения на въпросните вече бивши възпитаници на ВУЗ-а, е че са разкрили на широката общественост факти от кадровия преподавателски материал на институцията.


Публикувани в социалната мрежа са доказателства, че в УНСС преподават бившият министър, премиер и кандидат-президент на ДПС Пламен Орешарски, бившият финансов министър и депутат от БСП и ДПС Петър Чобанов, както и банковия лауреат Румен Гечев.
Също така някои от изключените са дръзнали да посочат, че Стати Статев, агент Стойновски, е ректор на университета, което допълнително е оскърбило имиджа на иначе нелошата институция, ако се сравнява със Свищовския университет или УНИБИТ.


Подкрепа за 130-те изключени студенти няма, като техните колеги са на мнението: "Ко да си създаам проблеми, чиек, нищу не мож промени. Гледай си надолу и пьетък шеса разцепими!"


zhelyo

Какви са тия студенти?

Избери отговор!
Край