Правителството: Новият бюджет е тъп, неразписан и престъпен, ама Плевнелиев е грозен!

Aug 8, 2013     zhelyo     10942
Нова доза солидни аргументи за това как Президентът Росен Плевнелиев не е прав да налага вето върху промените на бюджета предложиха от правителството и подкрепящите го парламентарни партии.


"Вярно е, че мизерна част от този милиард отива за социални акции на правителството. Голяма част си беше за нас, ама как тоя мушмурок ще ни налага вето, бе. Вижте го само какви мимики има!" - побеснял бе Йордан Цонев от ДПС.


"Вижте му прическата каква е. Леонид Брежнев на хероин! Какво, като е прав, че кредит за текущи разходи е екстремно глупав финансов ход? Той е грозен и не може да ни зяе" - обяви Сергей Станишев, лидер на БСП.
Самият Пламен Орешарски демонстрира нетипична дързост. Премиерът избягва да говори лично и да се появява по медиите, но този път пусна до журналистите sms с текст: "Toq s vetoto e mnogo nisak i ima pypka na nosa!"


По този начин пред електората се изигра пореден епизод от демокрацията, осигурена му с купени гласове, мъртви души в избирателните списъци и множество изборни врътки.


zhelyo

Бихте ли наложили вето на мястото на Плевнелиев, ако бяхте съдия в ЕксФактор?

Избери отговор!
Край