Прокопиевите медии писали хубаво за Румъния, затова докладът им бил добър

Mar 23, 2016     zhelyo     4773
КРЪГЪТ КАПИТАЛ - Медиите от кръга Капитал, които са в-к Капитал и сайта Дневник и от геометрична гледна точка не може да са кръг, а отсечка, са причина и за позитивния доклад на ЕК за Румъния.


"Четохме за румънското правосъдие хубави неща и отдолу коментарите бяха в жълтичко, а не в сиво" - разкриха източници на Не!Новините от Брюксел причините за положителния доклад за северната ни съседка.


Както е известно, заради негативни публикации в медиите на Прокопиев в Брюксел смятат Цацаров за персонаж, използван за търсенето на трюфели, а в Близкия изток намразиха Булгартабак, а Пеевски напусна огорчен българския си бизнес и го предостави на клети офшорки, които не се контролират от него.
Очаква се тия дни държавата да предложи на Иво Прокопиев да му подари Водстрой и Lafka, ако обещае да напише нещо хубаво, че България е с по-малко корупция от Румъния, пушенето на друго освен Престиж и Виктори е харам и че Ясен Тодоров от ВСС може вече да не спи на дивана в хола.


Олигархът е обещал да помисли върху исканията, веднага след като убеди великобританците да излизат от ЕС и американците да изберат Доналд Тръмп за президент.


zhelyo

 

Защо в Брюксел четат Капитал, а не Монитор и Телеграф?

Избери отговор!
Край