Разрив! Борисов станал веган заради Пеевски, а депутатът тайно му изял суджука

Nov 22, 2017     zhelyo     5916
КОРПОРАТИВНА ТЪРГОВСКА БАНКЯ - Сериозен разрив на върха на държавата се разрази в последните дни, след като премиерът Борисов научи за предателство от страна на иначе нямащия нищо общо с него депутат Пеевски.

Наш екип научи, че условие на Пеевски да подкрепя медийно правителствената стабилност била Борисов да стане веган.

"Айде, шефе, откажи месото и животинските продукти! За кръвното е по-добре, здравословно. Нали си режимлия?" - убеждавал младият успял българин премиера.
За да помогне на Борисов със съблазанта Пеевски взимал всичките суджуци, които дребните партийци от ГЕРБ доставяли в Банкя като лепта за облагите на властта, до които били допускани. Изненадващо обаче, самият Пеевски само твърдял, че е веган и че даже ходи по Дубай, за да не се тъпче с любимите си свински гърдички с кост.

"Бойко се разгневи като бик, когато разбра, че Пеевски през цялото време го е лъгал и сладко-сладко му е изял суджука. Толкова се вбеси, че ми вкара във всички дупки киноаени кюфтенца" - проплака един от антуража на Борисов.

Не се знае какъв ефект ще има свадата за управлението на страната, но Сотир Цацаров е бил сезиран, че Борисов си е поръчал свинско.

Поръчал ли си е свинско премиерът?

Избери отговор!
Край