Митьо Пищова ще е водач на евролистата на България без цензура

Mar 27, 2014     zhelyo     8404
ВЕЛИКО ТЪРНОВО, БЪЛГАРИЯ - Партията, събираща цвета и каймака на българското гражданство обяви, че водач на листата ѝ за евроизборите ще бъде Димитър Маринов, известен на приятелите си, т.е. всички българи като Митьо Пищова.


Щедрият Казанова е дарил всичките си 140 хил. лв., които намери в мазето си, на партията, за да може България без цензура "да купува кибапчита, кьофтета, фафли, да пои хората, да ги радва, Никиту Бареков да играй по сцената с леля Нешка и т.н."


Николай Бареков бе в екстаз от Пищова, който му подари часовник за 20 000 лева, за да "свирява времиту си с това на народа".
"Мамитата ще ме кърмят, ще ме къпят с шампанско като Волен Сидеров в Брюксел, аз ще ги обичам и ще ги цункам по дупитата като европеец" - обещава любимецът на народа.


Както е известно, Пищова през 2003 бе кандидат за кмет на родното Велико Търново от Християнрадикалната партия, 2 години по-късно - кандидат-депутат от листата на Евророма в Кърджали и неуспял да събере 15 000 подписа кандидат за президент през 2006 година, с което ще внесе изборен опит в новата звезда на българския демократичен небосклон ББЦ.

zhelyo

Ще гласувате ли за Митьо?

Избери отговор!
Край