И Бареков напусна ББЦ отвратен от себе си

Oct 2, 2014     zhelyo     20105
ГРАНИЦАТА С ТУРЦИЯ - След поредното фиаско, в което ангажира контра-протеста, за да блокира границата с Турция вместо да прати наблюдатели в турските изборни секции, което би свършило някаква работа, Бареков призна, че най-после и той самият е станал отвратен от себе си и се напусна.


"Преживях факта, че ми се наложиха определени катарзиси спрямо определени бивши и бъдещи премиери. Преживях унижението да говоря най-популистките неща в конкуренция с Атака и БСП. Преживях срама да се кича с Ботев и Левски на гърдите си. Но всяко нещо си има и граници, а аз съм длъжен да блокирам границата си, преди да я мина и да се отвратя съвсем от себе си" - сподели Бареков в първи епизод на откровеност от години.


Бареков обяви, че няма да се оттегли от политиката, а само от себе си и създадената от него ББЦ, като предположи, че може да се присъедини към Илиана Раева или нещо от тоя сорт.
Въпреки че за по-малко от година като партиен лидер Бареков се изкачи на едно от челните места по имитация на патриотизъм, пропаганда на леви, десни, центристки и космически идеи, коалиране с кого ли не и харчене на неясни пари, спечелени ясно как, мнозина психолози предричаха този крах.


България без цензура остава с неясна съдба на турската граница, където иронично или не, мнозина виждат мястото ѝ.


zhelyo
 

Какво ще стане с Бареков сега?

Избери отговор!
Край