Отменят евроизборите, обявиха България без цензура за победител

Mar 11, 2014     zhelyo     4336
След кратък преглед на социологическите данни Националният съвет на политиците в България единодушно реши да отмени евроизборите и направо да бъдат произведени резултатите - 17 евродепутати за България без цензура.


"Честността, дръзновението, решителността и перспективите, които дават Бареков и сподвижниците му са безспорен атестат за политическа промяна. Неизбежно е България без цензура да спечели евроизборите" - потвърди анализаторът Харалан Александров пред любимата медия на всеки човек, уважаващ името си - ПИК.


Партийни лидери на  други формации изненадващо не се възпротивиха, отчитайки, че дори да не спечели евроизборите, формацията на Бареков рано или късно ще се сдобие с всички депутати в Брюксел.
Самият лидер на ББЦ отказа коментар, обявявайки, че вече е изградил телепатична връзка с всеки истински българин и няма нужда медии да преиначават думите му.


Същевременно Бареков порица правителството, че е допуснало сняг посред март и обеща да затопли времето до края на седмицата с пари от левия си джоб.


zhelyo

Е, сега и анкета ше ми искате...

Избери отговор!
Край