Ванга посъветвала Бареков: На 24-и май ДАНС да задържи всички с трицифрено IQ

May 21, 2014     zhelyo     8027
КЪЩА, КУПЕНА ЗА 3 МИЛИОНА ОТ 12-ГОДИШНА СЕКРЕТАРКА - Николай Бареков готви нова акция съвместно с прокуратурата и ДАНС, след като разследването на Плевнелиев за държавна измяна пропадна заради имунитет.


Лидерът на ББЦ е разпоредил в събота всички граждани с IQ над 99 да бъдат задържани, за да не извършат нещо умно в неделя, като например да не гласуват за популистки антисистемни сформирования, съвместяващи ДС-агенти, посредствени журналисти, вдигане от лежанки и пари от манастирски меценати.


"Хора с интелект от среден нагоре са заплаха за обществото и не трябва да бъдат допускани да гласуват. Ще изядат хляба на тези, които може да нямат акъл, но може да вземат някой лев от изборите. Ванга ми го каза" - споделил е загрижен Бареков пред читалище в малък район, пълно с хора с празни погледи, чието хоби е да бъдат използвани за крепостници.
По този начин ще се затвърди и тезата, че в България глупавите хора са с имунитет, стига да са лоялни на силните на деня, което е и основа на борбата с естествения подбор, която тъй успешно се практикува у нас.


Същевременно е 100% сигурно, че изборите ще са честни и неманипулирани, също като тези преди повече от година, тласнали страната към разкош.


zhelyo

Как ви е коефициентът за интелигентност?

Избери отговор!
Край