Бареков: Държавата ни ще се казва Народно ханство Велика България

May 6, 2014     zhelyo     5960
ДЪБОВА МАХАЛА, МОНТАНСКО - Лидерът на коалиция България без цензура и нов месия на българския народ Николай Бареков разви идеята си за връщането на ланшния блясък на страната, като тя нямало да е Народна република, а Народно ханство Велика България.


„Липсва ни самочувствие! Трябва ни отново млад и могъщ хан, а не премиер и президент. Аз съм вашия човек!“ – с тези думи Николай Бареков изправи на крака претъпканото читалище(47 души) в средно голямо село, страдащо от обезлюдяване. С нестихваща радост слабообразованите отрудени хора вдигнаха на ръце хан Николай I Български, както той сам се нарече на въпросната среща с хората.


Не липсваха силни и основателни аргументи в тезата на бившия TV директор и журналист №1 на столетието у нас - мандатът на един хан е за неопределено време и принципно всеки народен човек си обича хана. Това щяло „да озапти разпищолилите се  протестиращи, от които вече нищо няма да зависи“, съобщи с ехидна усмивка Бареков. Той за пореден път увери, че ще спечели всички възможни избори, защото „така трябва и това е неговата мисия на тази земя“.
Думи като министър-председател, президент, депутат, омбудсман и т.н. били много сложни и обременяващи за човеците. Всички тези скучни длъжности за вбъдеще щели да се обединят в краткото „хан“.


Като истински мъж, Николай I не се отметна от поетия ангажимент да сложи начело на вътрешните ни работи Росен Петров. Дори нещо повече - в новото държавно устройство Петров ще е ичиргу боил или дори кавхан. И тъй като Бареков все още се двоуми, той заяви, че решението щял да вземе по най-разумния и отговорен начин – чрез хвърляне на ези-тура над трупа на жертвопринесено куче.


„В новата ни столица Пловдив, Аз – вашият човеколюбив хан, ще построя дворец за чудо и приказ!“ – сподели с въодушевление и сълзи на очи новият политик. Логично министерският съвет ще бъде превърнат в болярски съвет, в който непознати на хана хора няма да има. Намеренията на Бареков са да си създаде силни позиции на трона и династията му да управлява поне хиляда години.


roast_boy

До колко години ще станем империя?

Избери отговор!
Край