Орешарски кани протестиращи на битка в ConQUIZtador

Jul 30, 2013     zhelyo     7609
Вместо с публичен дебат премиерът Пламен Орешарски пожела да се изправи в популярната онлайн викторина ConQUIZtador.bg срещу изявилите желание за среща протестиращи Стоян Радев, Антоанета Цонева, проф. Георги Близнашки и Асен Василев.


"Дебатите не са ми силна страна, защото много се притеснявам. Но ако си мерим силите с викторина, съм сигурен, че сам ще мога да бъда равностоен и дори по-добър от тях четиримата" - обяви Орешарски, чийто никнейм в сървъра на играта е TheNuttyDocent.


Ако приемат, протестиращите и искащи отавка, ще трябва да преминат през няколко кръга на битка, в които ще отговарят на въпроси с цифрови отговори, измерващи бързина на реакциите, а после - ще преминат и през тестови въпроси с по 4 възможни отговора.
Премиерът Орешарски обещава да подаде оставка, ако при 2 от 3 игри крепостта му бъде превзета от останалите участници, като великодушно им позволява ако искат, да играят с общ акаунт и да си подсказват.


Очаква се протестиращите да приемат, но е възможно да пожелаят да запазят опция за реванш в Words With Friends и на обикновен Counter Strike 1.6.


zhelyo

През коя година кабинетът на Орешарски ще е подал оставка?

Избери отговор!
Край