Какво казаха с езика на тялото Цецка Цачева и Румен Радев в първия си TV-дебат (превод)

Oct 20, 2016     zhelyo     46210
Първият телевизионен дебат между сочените за фаворити кандидат-президенти Цецка Цачева и Румен Радев приключи с убедителна победа за тези, които не изгубиха времето си да слушат звучащи изкуствено изтръпнали клишета.

Но какво каза езикът на тялото на номинациите на ГЕРБ и БСП, за които се очаква да идат на балотаж, въпреки че в момента не може да откриете човек, който би гласувал за тях и не е партиен активист? Не!Новините са единствената медия, лицензирана да направи този анализ и да ви предостави това, което ръцете, краката, очите и диафрагмите на двамата искаха да ни кажат тази сутрин в ефира на ьТВ.


Ето какво крещяха парализираните в телата на г-жа Цачева и г-н Радев души, докато устите им разменяха кухи фрази и остротата на оспорваните тези не надвишаваше остротата на гуакамоле:
Цачева: "Помощ! Не искам да бъда президент! Не знам какво става, аз съм заложница, освободете ме!"
Радев: "Едни жени дойдоха и ми викат ела с нас. Помислих ги за инкасаторки, но се оказаха Корнелия Нинова и Илияна Йотова. И докато се усетя, ето ме на телевизора да се боря за президент."

Цачева: "Вземете Фандъкова, а не мен! Не ми дреме за отношенията с Русия, с Турция, с Европа. Искам кротичко да си затварям туршия!"

Радев: "Като летя с изтребителя, напрежението е по-малко. То сигурно щото уплътненията на руската машина са заминали и кок-питът ми е разхерметизиран, де. Ака ми се много."

Цачева: "Дали ако се разплача сега, бай Хуй ще се смили над мен и ще спре да си прави ташак?"

Радев: "Нааках се."
Цачева: "Някой се наака. Дали не съм аз? Ох, само това остава."

Радев: "Ако раздвижа закратко ръката си, докато говоря, може да се проветри."

Цачева: "Ох, той започна да си движи ръката. Школуван е, не мога да се меря с такава изразителност! Ще се опитам да пусна шега!"

Радев: "Тя се опитва шега. Забавна е. Дано не се разсмея лудо, понеже съм си щур по душа!"

Цачева: "Нааках се. Значи досега нааканият е бил той."
Радев: "Наака се. Демек е съгласна с мен. И аз съм съгласен с нея. Хубав човек. Телевизионният ефир ни противопоставя, но сме абсолютно еднакви - наакани и не сме ентусиазирани да сме тук."

Цачева: "И двамата сме насрани. Ще му направя комплимент, че генерал Радев е част от българския народ. Дано има салфетки."

Радев: "Ох, ще се ръкостискаме. Дано не стиска силно. Ооох! Женщина! Може да носи поне 5 чувала бюлетини в едната ръка. Но Корнелия май е по-яка. Май ще ме турят президент. Деба. Поне има фонтан отпред да се подмия".снимка: TheRedIvan или TheReDivan, системата не лови главните букви
текстът преведе: zhelyo

Защо някой от тия ще ни е президент?

Избери отговор!
Край