Хърли и Бенкен шокират след приземяването: Земята ще спре да се върти, ако Бойко подаде оставка

Aug 3, 2020     Andy     9573
НА КОСМОНАВТИ, ТОМИСЛАВЕ... - Астронавтите на първия пилотиран частен космически кораб Crew Dragon на компанията Спейс Кекс се завърнаха успешно с приземяване в акваторията на Мексиканския залив.

Първите им думи на Земята бяха очаквани с трепет и ключови за сътресенията в малка България. Именно по наш адрес Хърли и Бенкен заявиха категорично и безусловно: "Установихме, че единствният фактор, който може да попречи на Земята да се върти към момента, е оставката на ГЕРБ и Бойко Борисов.

"Ние установихме, че не само комунистите ще се възползват от руския агент и президент на България Радев. Парите ще спрат, както вече разбрахме и за България, и за целия ЕС. Но освен това, правейки обръчи около земята и погледнато от МКС, разбрахме, че продължителното стабилно управление на ГЕРБ е създало прозрачна гладка материя, по която кълбото се плъзга улеснено." 
"Лошото на цялата работа е, че веднъж създадена, такава материя вече не може да се махне, без Земята да спре. Представете си лубрикант, който изведнъж изчезва. Няма как сексът да продължи", направи умела аналогия астронавтът Боб Бенкен.

По всичко изглежда, че правителството ще се вслуша в насоките на астронавтите, защото, все пак, не бива да се излага на опасност цялата Планета заради шепа протестиращи, успокои Алена.

На коя планета живеете?

Избери отговор!
Край